“Verbind vanuit je kern i.p.v je wond”

Bevrijd het kind in jou 

Voel je steeds de wanhoop als het gaat om je ouder(s)? Ben je boos, verdrietig of voel jij je beschadigd door wat je hebt meegemaakt. Of misschien nu nog wel meemaakt?Je loopt met emoties en ervaringen waar je geen raad mee weet. Het maakt je moe! En het kost je veel energie. Maar je wilt nu wel graag verlichting. En weet je, je hoeft niet zo verder te leven. En je hoeft het ook niet alleen te doen.

Het kind in jou bevrijden is de basis van jouw leven en van wat nog gaat komen in Shaa Allah. In iedere rol en relatie komt het kind in jou om de hoek kijken. Het bevrijden van het kind in jou heeft namelijk als gevolg dat je relaties verlichter/fijner aanvoelen. Dit kan zelfs de relatie zijn met de ouder die heeft bijgedragen aan jouw “wonden”. Het is tijd om ruimte in jouw hart te creëren met als middelpunt Allah swt. Nadia zei hierover:

De masterclass ging gepaard met liefde, compassie waar Allah swt centraal stond. Ik voelde me gezien, begrepen, erkend en gehoord.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Herken jij je ergens in? 

 • Altijd voor andere klaar staan, jezelf hierin weg te cijferen
 • Moeilijk vinden om te kiezen voor jezelf, altijd schuldig voelen als je kiest voor jezelf
 • Gevoel hebben dat je partner verantwoordelijk is voor jouw pijn/geluk
 • Moeite hebben met hulp vragen, ander niet willen belasten
 • Je neemt je ouder(s) veel kwalijk
 • Je voelt je geblokkeerd in relaties
 • Je bent bang om verlaten te worden
 • Je bent angstig in het aangaan van nieuwe relaties
 • Je wilt goed zijn voor je ouder(s) maar dat lukt niet
 • Je bent uit angst voor Allah swt “goed” voor je ouder(s)
 • Je bent de verbinding met jezelf kwijt en/of Allah swt kwijt
 • Je reageert vaak explosief (in het moederschap)
 • Je voelt je gevangen in je eigen leven
 • Je wilt zo graag verder maar je hebt het gevoel dat je steeds vastloopt in het leven

Het helingsproces

Wil jij graag het kind in jou bevrijden van pijn, angst, onzekerheid en/of overmoeidheid? Wil je je nafs hierin heropvoeden zodat je niet steeds vervalt in oude patronen.

In een aantal waardevolle stappen gaan wij, Samira Boubkari (moslimpsychologe) & Souad Abdellaoui (therapeut & coach), jou in Shaa Allah begeleiden in een enorm waardevol helingsproces. Bij elkaar hebben we 22 jaar aan praktijkervaring en hebben we waardevolle opleidingen en cursussen gevolgd die ons het fijne hebben geleerd over mensen, hun handelen en hoe te helen. Je hoeft het niet alleen te doen, wij bieden je graag handvaten om jezelf te bevrijden Bi Idni Allah en (weer) zelf regie te krijgen. Wij zien van dichtbij wat voor (negatieve) impact bewust of onbewust ouders kunnen hebben. En zien ook wat het doet als je je bevrijd van de negatieve impact. En dit gunnen wij jou enorm.

Helingproces draait geheel en al om jou. Ook al verandert jouw omgeving niet, wij nemen jou mee in een reis waarin jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw innerlijke kind. We leren jou om gezonde keuzes te maken, bij jouw gevoel te blijven i.p.v. het te vermijden/negeren en vanuit de volwassen positie uiteindelijk te reageren.

Een aantal vrouwen die hebben meegedaan gaven het volgende aan;

 • Ik zie nu wel licht aan het eind van de tunnel omdat ik heb geleerd hoe ik de tunnel uit kan. Allaho mosta3an en ik kán het!
 • Op het moment dat ik mindfulnesspodcast van Samira luisterde en de opdracht brief heb geschreven en versnipperd,  voelde ik gelijk een verlichting en opluchting van binnen.
 • Ik vind werkelijk waar dat iedereen dit moet gaan volgen!! Dit is echt een eye opener voor ons dames
 • Ik heb verschillende inzichten gekregen over mijn zelf als klein kind en ik begrijp nu steeds vaker mijn gedrag

“Verlicht je hart, verlicht je leven”

Bi Idni Allah  

Ja, ik wil…

 • Oude pijn loslaten zonder dat ik steeds opnieuw getriggert wordt
 • Vergeven als ik ertoe instaat ben en niet alleen omdat het moet
 • Gezonde keuzes maken i.p.v. emotioneel gevangen blijven
 • Verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen innerlijke kind
 • Reageren vanuit mijn kern i.p.v. uit mijn wonden
 • Een gezonde relatie hebben met mijn ouders
 • Goed zijn voor mijn ouders om wille van Allah swt
 • Keuzes maken die mijn relatie met Allah swt versterken
 • Verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen genezingsproces en niet afhankelijk zijn van de verandering van andere hierin

Wat zeggen andere dames die eerder hebben meegedaan?

Ik twijfelde.. enorm.. want hulp vragen is taboe en hulp ontvangen vond ik lastig… mijn situatie gaat toch niet veranderen dacht ik. Maar het heeft alles in mij veranderd, hoe ik kijk naar mijn omgeving, naasten , maar het belangrijkste naar mijn band met Allah swt en mezelf! Ik kreeg handvaten mee, liefdevolle handvaten die ik kon inzetten in mijn leven. De masterclass ging gepaard met liefde, compassie waar Allah swt centraal stond. Ik voelde me gezien, begrepen, erkend en gehoord. ❤️ Voor mij was het dit .. of helemaal niks. Ik kan dit niet elders krijgen deze sebeb en ben dankbaar dat ik het gegrepen heb. Alhamdoulillah!

Nadia

De masterclass heeft emoties en trauma’s aangewakkerd die ik lange tijd heb weggedrukt. Ik dacht dat ik er niet meer mee zat, maar onbewust beïnvloed het alles in mijn leven. De masterclass heeft me positief getriggerd om hier nu werk van te maken voor een positiever zelfbeeld én leven In shaa Allah

Elif

Ik heb de masterclass als leerzaam en verlichtend ervaren. Ik ben gaan inzien dat de manier waarop ik op bepaalde triggers reageer komt door mijn opvoeding. En heb bepaalde overtuigingen los kunnen laten waardoor ik nu meer rust ervaar

Asmae

Het schrijven van de brief heeft mij inzichten gegeven die mij duidelijkheid heeft gegeven over mijn emoties naar mijn moeder toe, maar ook begrip voor waarom dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Belangrijke inzicht die heel helend is geweest, mijn innerlijke kind heeft nog wel wat verdriet of boosheid, waar ik op lichaamsniveau wat meer in wil gaan doen, maar dit heeft mij zeker een stap verder gebracht, Dank!

Fatima

Ik ben in het verleden streng gelovig geweest en heb dit achter gelaten o.a. vanwege het hele strenge en de nadruk op het straffen, het constant moeten vrezen. Hoe jullie de positieve band met Allah en ook de liefdevolle eigenschappen benadrukken en dit verbinden aan zelfliefde en eigenwaarde vind ik erg inspirerend en helpend. Heel erg bedankt daarvoo

Samira

Ik heb de masterclass als heel nuttig ervaren. Door jullie aanpak is de theorie eenvoudig te vertalen naar je eigen situatie en hoe je daar een stap verder in komt

Sarah

”Jullie zijn een topteam samen en ik heb echt heel veel andere therapeuten gevolgd. Jullie vullen elkaar heel goed aan. En voor mij werken na de uitleg voorbeelden heel goed.“

Leila

”Wilde jullie bedanken dat ik contact heb kunnen maken met mijn jongere ik. Dat ik tot dit in staat was om op zo’n level te doen. Soubhanallah alsof ik in dezelfde kamer zit met haar.“

Aya

Souad Abdellaoui

AsSalamoe ‘Alaykom, wij zijn Samira & Souad

Tijdens de ramadan van 2021 hebben wij via Clubhouse kennis gemaakt met elkaar. We hadden al heel snel door dat we veel raakvlakken hadden in het gene wat we wilden overbrengen. Talloze waardevolle onderwerpen kwamen aan bod. Maar het leed wat vrouwen dragen door wat het kind in haar heeft moeten doorstaan of nog steeds doorstaat (bewust & onbewust) sprong er wel echt uit als onderwerp waar we iets mee moesten. Dat ouders vanuit de Islam een enorm bevoorrechte positie hebben, maakt het ook niet altijd even makkelijk. En dit zorgt vaak voor veel verwarring en schuldgevoel. En zo is Bevrijd het kind in jou ontstaan.

Op 15 juni starten wij in Shaa Allah met de 4de editie van Bevrijd het kind in jou. Met kennis, liefde en kunde staat wij klaar om het kind in jou mee te nemen in het meest waardevolle proces Bi Idni Allah.

Praktische info:

 • Maandag 12 september  20 – 21.30 uur: De basis van heling + opdracht 
 • Donderdag 15 september 20 – 21 uur: Jij vraagt, wij antwoorden (enorm waardevol & leerzaam!)
 • Maandag 19 september 20 – 21.30 uur: Patronen herkennen & Bewust en krachtig verder leven
 • Maandag 3 oktober 20 – 21.30 uur: Terugblik op de afgelopen weken – Transformatiesessie
 • Achteraf terug te kijken
 • Beperkte plaatsen beschikbaar 
 • Toegang tot modules tot 1 maart 2023

Veel gestelde vragen

Ik vind het spannend om hieraan mee te doen? En nu?

En nu…. mag die spanning er lekker zijn 🙂 De meeste dames die zich aanmelden vinden dit heel spannend, dit is een heel gezond teken van uit je comfortzone komen. En dat is juist precies nodig om te groeien… uit je comfortzone komen. 

Ik kan niet alle sessies aanwezig zijn. Kan ik alsnog meedoen?

Wij adviseren je om zoveel mogelijk Live aanwezig te zijn. Kun je een keer niet dan is dat geen probleem. Je ontvangt de volgende dag de opname van de sessie. Zorg ervoor dat je de sessie bekijken niet steeds uitstelt 

Ik wil niet dat anderen zien dat ik meedoe. Kan ik anoniem deelnemen?

Ja, dat kan zeker! Het is via Zoom, je camera staat uit. Je kunt enkel je voornaam gebruiken waardoor niemand weet dat jij het bent. 

Ik voel angst voor wat ik tegen kan komen bij mezelf. Weet niet zo goed wat ik hiermee aanmoet?

Deze angst verteld je meestal wel iets. Namelijk dat er misschien iets zit waar je voor vlucht en waar je wellicht onbewust al last van hebt. Face it. Dit kun jij. Het kan nooit erger zijn dat wat jij draagt. 

Is er ruimte voor persoonlijke aandacht?

Jazeker! Wij lassen momenten voor vragen in en hebben ook een speciale vraag & antwoordsessie. 

Moet ik heel mijn levensverhaal delen met anderen?

Nee, absoluut niet. Je gaat vooral heel veel ontvangen van ons en dit verwerken in jouw situatie

Heb al zoveel geprobeerd. Twijfel of dit gaat helpen?

Begrijp dat je dat denkt als je als zoveel hebt geprobeerd. Maar geef de moed NOOIT op als het gaat om jouw mentale gezondheid. Je weet pas wat je dagelijks inlevert als je verlichting in je leven krijgt. Onze aanpak heeft juist ook, met de Wil van Allah, veel dames geholpen die al jaren bezig waren met therapie of iedere keer niet vooruit kwamen (zie reviews). Sta stil bij je intentie. Zeg Bismillah. Open je hart. Vraag Allah swt jou bij te staan in jouw proces.

Ben ik helemaal geheeld na Bevrijd het kind in jou?

Dat kunnen we nooit zeggen. Iedereen bevind zich op een andere plek in het proces van helen. Voor de een is het het begin, voor de ander het einde. Het gaat erom dat je vooruitkomt in jouw proces en verlichting krijgt. Dit kan door inzicht krijgen, bewustwording te creeëren, triggers te herkennen en patronen te doorbreken. Iedere vrouw is anders, iedere “wond” is anders en daarom is ook ieder proces anders. Verricht vooral veel oprechte dua voor heling en velichting tijdens dit proces, zorg ervoor dat je bewust meedoet en de tijd neemt voor jezelf en de opdracht..