Het was mijn eerste ervaring met een persoonlijke coach. En ik denk dat de lat erg hoog is gelegd. Werken met Souad is erg fijn. Haar stem is heel kalmerend en ik ben best gevoelig voor geluid. De opdrachten zijn ontzettend behulpzaam, om dichter bij jezelf te komen. Ik heb hamdoulillah een goede dosis oud zeer kunnen verwerken en heb met de cursus een besef kunnen ontwikkelen, waarin ik mezelf en mijn reacties op bepaalde situaties beter begrijp. Doordat het begrip er is, reageer ik anders en ben ik op bepaalde momenten, hoop ik, een fijner persoon voor de mensen naast mij. Ik raad het iedereen aan om een cursus te volgen bij Souad, omdat je echt oprecht waarde voor je geld en waarde in de leven krijgt.

Sana

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

De reden dat ik voor de training koos is omdat ik niet lekker in mijn vel zat, al langere tijd, ik voelde me erg onrustig. Ik wist ook dat ik daar hulp bij nodig had, omdat ik er alleen niet uit kwam. Probleem bij mij was dat ik mijn verleden niet onder ogen zag. Het ging altijd goed en niks aan de hand. Dat hield ik mezelf altijd voor. Maar helaas haalt het verleden je vroeg of laat wel in als je er niks mee doet.

Voor mij was de training kort maar krachtig, het was confronterend en direct naar de kern. Alles wat Souad vertelde tijdens de training was voor mij herkenbaar. Het was voor mij ook een keerpunt en een nieuw begin om voortaan aan mezelf te werken en een beter mens te worden een gelukkiger mens te worden. Om aan mezelf te blijven werken, om te blijven reflecteren op mezelf en bewuster door het leven te gaan.

Souhaila

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

“Ik heb er geen woorden voor hoe fijn jij de training geeft. Zo een mooie vibe alsof je bij elkaar bent.
De training “Haal kracht uit je verleden’’ gaat ontzettend diep en geeft krachtige tools mee waarmee je In Sha Allah nog je leven lang mee uit de voeten kan. Wat heel prettig is tijdens de training is de vertaalslag naar ons mooie geloof. Dit vond ik echt een meerwaarde. De manier waarop je iets uitlegt voelt als een warm bad. Ik ben ontzettend dankbaar voor dat ik me zelf dit proces heb gegund. Moge Allah swt je geven wat goed voor je is en je nog veel meer wijsheid geven.

Soumaya

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

Souad heeft mij leren kijken naar mijzelf vanuit verschillende invalshoeken. Een ander kan je niet veranderen, maar jezelf wel. Haar tips en trucs kan je iedere dag toepassen voor jezelf en je kan er per direct mee beginnen. Gun jezelf die rust. Gooi die rugzak vol pijn en verdriet leeg en vul hem met zelfliefde en geluk. Jij bent de baas over je eigen leven, lieve vrouw en wat ben je het ontzettend waard. Ik gun eenieder deze reis die ik heb mogen starten bij Souad en die ik dankzij haar lessen ga vervolgen. Ik kijk uit naar mijn nieuwe ikBlijf je kennis verspreiden Souad, want je hebt zo een grote impact.

Safira

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

In het begin was ik huiverig, omdat de pijn en boosheid diep zat bij mij….te diep! Maar ik besloot het een kans te geven, mede ook vanwege jouw warmte en genegenheid.

Dit icm jouw wijsheid, wist je mijn onvervulde behoefte tegemoet te komen gedurende het proces.
Ik kwam tot bewustzijn en verlichting…er begon Rahma in mij te groeien.
Ik ben deze reis bij jou begonnen, waar ik je heel dankbaar voor ben. Nu zal ik deze reis met Allah aan mijn zijde insahlah voortzetten. Ik heb nog een weg te gaan, maar ik voel mijn zware rugzak steeds lichter worden…LHAMDOELILAH …..Dankbaar!”
Ikram

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

”Ik voelde blokkades hiervoor en wist niet waar ze vandaan kwamen. Bij het maken van de levenslijn merkte ik dat ik veel verdrongen heb. Door het werken ermee, en de oefeningen die je daarbij gaf, voelde ik wat verlichting. Ik ben nog niet klaar, want dit is denk ik een life long process, maar ik heb wel de tools van je gekregen die me kunnen helpen. Heel erg bedankt ❤️

Wafaa

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

“Er zijn altijd wel mindere momenten geweest in je verleden, niemand heeft nooit iets niet fijns meegemaakt, er zit altijd wel wat in je rugzak. Wil jij deze verlichten én ook nog eens tools voor de rest van je leven hebben, pak je kans via de training Haal Kracht Uit Je Verleden. Dame, het is zo zooo waardevol, het heeft mij in 4 weken tijd zoveel geholpen, geloof mij de investering is het meer dan waard. Dit klinkt cliché, maar achteraf gezien had ik er het 5 dubbele bedrag ook voor over gehad. Dit zou al genoeg moeten zeggen. Doe het! Je zal geen spijt krijgen!

Warda

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

”Ik had voornamelijk last van een specifieke gebeurtenis in mijn verleden die ik moeilijk kon verwerken omdat ik ben achtergebleven met heel wat onbeantwoorde vragen. Hierdoor ben ik mezelf in twijfel beginnen trekken, gaf ik mezelf de schuld en was ik heel onzeker geworden over alles. Mensen in mijn dichte omgeving merkte dit op en gaven vaak de opmerking waarom ik negatief naar mezelf keek? 

De cursus heeft me heel wat doen stilstaan met name over mezelf, hoe ik nu leef en hoe ik graag zou willen leven. Het heeft me ook echt de boost en inzichten gegeven om te vertrouwen op Allah swt (wat moet gebeuren, zal gebeuren). En gek genoeg heb ik tijdens de cursus een antwoord gekregen op mijn onbeantwoorde vragen, al hamdoelillah. 

 Ik heb met heel veel plezier naar jouw deskundigheid geluisterd, je straalt enorm veel noor en rust uit, Allahoema barek. Ik wil je enorm bedanken hiervoor.

Mariem

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

“Liefste Souad, ik volg je nog niet zo lang. Maar uw masterclass trekte toch mijn aandacht. Dus heb ik er hamdoelilah toch voor gekozen om mee te doen met ´haal kracht uit je verleden´. En ik ben heeeel blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan!! Vanaf de eerste les heb je mijn hart geraakt, en heb je me veel zaken doen inzien. Vooral het feit dat wij moeten STILSTAAN! Ik leefde elke dag in een rush, ik genoot van niets, ik leefde niet bewust, maar na uw lessen ben ik anders beginnen denken. Uw opdrachten hebben mij aan het denken gezet, dat ik drastisch mijn leven moet omgooien. Want, wie heeft mij morgen belooft? Ik pas elke dag, stuk voor stuk, je praktische tools en tips toe, en ik hoop zo een hele andere mens te worden. De eerste steen werd al gelegd, nu volgt de rest. Danku Souad, voor je wijze woorden, voor je ervaring die je met ons deelt, en voor alle tips die je ons meegeeft. Je bent een prachtige vrouw, waar ik veel uit leer. En ik hoop oprecht dat je blijft doen, waarmee jij nu bezig bent. 

Layla

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

De training is ondertussen een paar weken terug al afgelopen, maar ik voel de impact ervan nog steeds dagelijks in mijn leven soebhanallaah. Het belangrijkste wat ik heb meegenomen is STILSTAAN! Ja in hoofdletters! Want wat ging en gaat mijn trein snel, zoveel gebeurtenissen in korte tijd. Ik “moest” zoveel van mezelf (nog steeds). Voelde druk van alles om mij heen. Vaak heel onrealistisch, maar de stress en zenuwen waren non-stop soebhanallaah. En soms kwam die sneltrein zo abrupt tot stilstand… Tja, de verwarring, onzekerheid en gevoel van falen dat dit met zich meebracht kan ik eigenlijk niet met woorden omschrijven.

De training is een echte eye-opener voor mij geweest. De hartverwarmende manier waarop je sprak, alles wat andere cursisten inbrachten, de herkenning bij velen. Soebhanallaah, het was echt een verademing om er over te kunnen en mogen praten.

De schrijfopdrachten waren een uitdaging, want schrijversblock (aan notitieboekjes geen gebrek)… De tijdlijn bracht zoveel mooie herinneringen terug die ik vergeten was. En als het mij lukte om te schrijven, had het ondanks de confrontatie een helende werking. Soebhanallaah. De training heeft mij dat echt laten inzien.
Ondanks dat ik nu door een hele moeilijk tijd ga met heel veel prikkels en veel chaos, ben ik dankbaar voor heel veel. Dat is ook een stukje bewustzijn wat ik mee heb kunnen pikken uit de training.
Karima

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

Aantekening: de ervaringen op deze website zijn letterlijk de ervaringen zoals omschreven door deelneemsters. Heb enkel hun namen veranderd om geen verband te kunnen leggen.