“Waar het verleden je heeft gebracht, staat vast. Hoe je verder reist bepaal je zelf.”

Het verleden blijft jou achtervolgen…

Iedere keer als je vol goede moed door wilt gaan met je leven kom je er weer achter dat er iets is wat je toch belemmerd in jouw leven. Je probeert van alles te doen om het niet te voelen. En “sterk” te zijn. Maar nee, je blijft alles iedere dag met je meedragen, in jouw hart, in jouw rugzak. Dit maakt je moe en onrustigEn door bijvoorbeeld obsessief te sporten, shoppen, emotie-eten, uitjes te plannen, veel tijd op social media doorbrengen, kun je wat je draagt goed verdoven. Maar dat is altijd van korte duur. En je rugzak wordt zwaarder omdat er weer nieuwe ervaringen bij komen. Jouw verleden blijft je achtervolgen totdat je…. Er écht mee aan de slag gaat. Dit geeft verlichting, rust en zoveel meer energie.  

Herkenbaar?

 • Er is eigenlijk “niks” aan de hand maar toch heb jij weinig energie
 • Je slaapt veel maar bent nog steeds moe
 • Je kunt explosief reageren
 • Je zegt El Hamdoelilah maar het verleden blijft zwaar aanvoelen
 • Je bent de verbinding met jezelf kwijt
 • Je moet zoveel van jezelf
 • Je trekt negatieve gebeurtenissen en mensen aan
 • Je bent boos op mensen die je iets aangedaan hebben
 • Je neemt jezelf veel kwalijk
 • Je voelt je gevangen in je eigen leven
 • Je wilt zoveel bereiken maar je hebt het gevoel dat je steeds vastloopt in het leven
 • Je wilt eigenlijk gewoon verder gaan zonder terug te gaan naar het verleden (vluchten)

Jaar ervaring

Vrouwen PERSOONLIJK begeleid

Google reviews

Vrouwen online begeleid

Diploma’s/certificaten

Je hoeft zo niet verder te gaan. Dit kan met de Wil van Allah anders

Ik help jou graag met het verwerken van lasten uit het verleden. Door een onverwerkt verleden ga je zwaarder door het leven. Door het te verwerken, kun je vanuit rust en kracht verder leven. Meer dan 500 vrouwen gingen je voor..
En ik had ook enorm veel last van mijn verleden. Tot 2012 deed ik van alles om mijn gevoel te verdoven en te vluchten voor mijn verleden. En dat is nu écht anders. Ik ga met een verlicht hart en krachtige mindset door het leven el Hamdoelilah, door het proces wat ik heb doorlopen. En dat gun ik iedere vrouw. De vraag is natuurlijk… gun jij jezelf dit ook? 

“The past is in your head

The future is in your heart”

Wil jij écht aan de slag gaan met jezelf? 

Ja, ik wil…

 • (Weer) genieten van het leven 
 • Zelfverzekerd(er) door het leven gaan 
 • Verwerken van (heftige) gebeurtenissen
 • Leren loslaten
 • Weten wat mij verzwaard in mijn leven 
 • Beter om kunnen gaan met mijn emoties 
 • Weten hoe ik mezelf en/of de ander kan vergeven
 • Leren wat het beste alternatief voor vergeven is 
 • Met een rechte ruggengraat, verlicht hart en sterke mindset door het leven gaan 
 • Mij meer verbonden voelen met Allah swt 
 • Mezelf nog veel beter leren kennen 
 • Vooral veel meer ENERGIE en RUST in mijn leven  

Wat ga je leren in de 4 modules?

 • Je gaat vertragen en stilstaan zodat je bewuster gaat leven
 • Je krijgt inzicht in wat jou heeft gemaakt tot wie je vandaag bent, hierdoor kun jij je weer zelfverzekerd door het leven
 • Je wordt je bewust van wat je écht met je meedraagt in jouw rugzak, het zwaarste ga je verwerken zodat je lichter verder kunt leven
 • Je leert jouw emoties te reguleren en te omarmen, dit brengt je dichter bij je eigen kern
 • Jij weet wat je nodig hebt om je intens te verbinden met Allah swt zodat Allah swt een nog krachtiger onderdeel is van jouw leven
 • Je leert een krachtig ritueel om vanuit een rustige en krachtige basis de dag te beginnen, en je bergen kunt verzetten

Bij elke module hoort een diepgaande opdracht die je verder naar jouw kern zal brengen

Wat zeggen andere dames die eerder hebben meegedaan?

“In het leven ervaren we allerlei gebeurtenissen, sommige dacht ik afgesloten te hebben en verder te zijn gegaan… en toch hield iets me nog vast aan deze gebeurtenissen. Ik begreep niet waarom dit me nog vermoeide en verzwaarde, terwijl ik het al achter me gelaten had. Door jouw begeleiding in “Haal kracht uit jouw verleden” heb ik bij deze gebeurtenissen de connectie weten te vinden tussen gedachte, gevoel, emotie, lichaam & ziel. Hierdoor kan ik deze beter verwerken en ECHT verder gaan. Opgelucht, verlicht en ontspannen kan ik verder gaan. Alhamdoulilah”

Amira

“ Ik voelde blokkades hiervoor en wist niet waar ze vandaan kwamen. Bij het maken van de opdracht merkte ik dat ik veel verdrongen heb. Door het werken ermee, en de oefeningen die je daarbij gaf, voelde ik verlichting. Heel erg bedankt ❤️ “
Safira

De training is ondertussen een paar weken terug al afgelopen, maar ik voel de impact ervan nog steeds dagelijks in mijn leven soebhanallaah. Het belangrijkste wat ik heb meegenomen is STILSTAAN! Voelde druk van alles om mij heen. Tja, de verwarring, onzekerheid en gevoel van falen dat dit met zich meebracht kan ik eigenlijk niet met woorden omschrijven.

De training is een echte eye-opener voor mij geweest. De hartverwarmende manier waarop je sprak, alles wat andere cursisten inbrachten, de herkenning bij velen. Soebhanallaah, het was echt een verademing. De tijdlijn bracht zoveel mooie herinneringen terug die ik vergeten was. Het schrijven had ondanks de confrontatie een helende werking. Soebhanallaah.

Karima

“Ik ben heeeel blij en dankbaar dat ik mee heb gedaan!! Vanaf de eerste les heb je mijn hart geraakt, en heb je me veel zaken doen inzien. Vooral het feit dat wij moeten STILSTAAN! Ik leefde elke dag in een rush, ik genoot van niets, ik leefde niet bewust, maar na jouw lessen ben ik anders beginnen denken. Jouw opdrachten hebben mij aan het denken gezet, dat ik drastisch mijn leven moet omgooien. Want, wie heeft mij morgen beloofd? Ik pas elke dag, stuk voor stuk, je praktische tools en tips toe, en ik hoop zo een hele andere mens te worden. De eerste steen werd al gelegd, nu volgt de rest. Dank je Souad, voor je wijze woorden, voor je ervaring die je met ons deelt, en voor alle tips die je ons meegeeft. Je bent een prachtige vrouw, waar ik veel van leer. En ik hoop oprecht dat je blijft doen, waarmee jij nu bezig bent. “

Maryam

“Ik heb er geen woorden voor hoe fijn jij de training geeft. Zo een mooie vibe alsof je bij elkaar bent. De training “Haal kracht uit je verleden’’ gaat ontzettend diep en geeft krachtige tools mee waarmee je In Sha Allah nog je leven lang mee uit de voeten kan. Wat heel prettig is tijdens de training is de vertaalslag naar ons mooie geloof. Dit vond ik echt een meerwaarde. De manier waarop je iets uitlegt voelt als een warm bad. Ik ben ontzettend dankbaar voor dat ik me zelf dit proces heb gegund.”
Samira

“Souad heeft mij leren kijken naar mijzelf vanuit verschillende invalshoeken. Een ander kun je niet veranderen, maar jezelf wel. Haar tips en trucs kan je iedere dag toepassen voor jezelf en je kan er per direct mee beginnen. Gun jezelf die rust. Gooi die rugzak vol pijn en verdriet leeg en vul hem met zelfliefde en geluk. Jij bent de baas over je eigen leven, lieve vrouw en wat ben je het ontzettend waard. Ik gun eenieder deze reis die ik heb mogen starten bij Souad en die ik dankzij haar lessen ga vervolgen. Ik kijk uit naar mijn nieuwe ik. Blijf je kennis verspreiden Souad, want je hebt zo een grote impact.” 

Fatima

In het begin was ik huiverig, de pijn en boosheid diep zat bij mij….te diep! Maar ik besloot het een kans te geven, mede ook vanwege jouw warmte en genegenheid. Dit icm jouw wijsheid, wist je mijn onvervulde behoefte tegemoet te komen gedurende het proces. Ik kwam tot bewustzijn en verlichting…er begon Rahma (compassie) in mij te groeien. Ik ben deze reis bij jou begonnen, waar ik je heel dankbaar voor ben. Nu zal ik deze reis met Allah aan mijn zijde in Shaa Allah voortzetten. 
Ikram

Ik had voornamelijk last van een specifieke gebeurtenis in mijn verleden die ik moeilijk kon verwerken omdat ik ben achtergebleven met heel wat onbeantwoorde vragen. Hierdoor ben ik mezelf in twijfel beginnen trekken, gaf ik mezelf de schuld en was ik heel onzeker geworden over alles. 

Al hamdoelillah op aanraden van een vriendin ben ik dan bij jou terecht gekomen De cursus heeft me heel wat doen stilstaan met name over mezelf, hoe ik nu leef en hoe ik graag zou willen leven. Het heeft me ook echt de boost en inzichten gegeven om te vertrouwen op Allah swt (wat moet gebeuren, zal gebeuren). En gek genoeg heb ik tijdens de cursus een antwoord gekregen op mijn onbeantwoorde vragen, al hamdoelillah. Ik heb met heel veel plezier naar jouw deskundigheid geluisterd, je straalt enorm veel noor en rust uit, Allahoema barek. Ik wil je enorm bedanken hiervoor.

Layla

Blok deze dagen in je agenda:

In september 2022 zal ik in Shaa Allah Haal kracht uit jouw verleden weer geven. Data hiervoor volgt 

leven in balans

Mijn naam is Souad

Met veel liefde en energie ben ik werkzaam als coach & therapeut. Ik begeleid alweer 8 jaar Islamitische vrouwen in het verwerken van belemmerende ervaringen uit het verleden om vervolgens, met de Wil van Allah swt, vanuit meer rust, meer kracht en meer bewustzijn verder te leven. Ook begeleid ik vrouwen die vastlopen in het leven en niet weten hoe ze vooruit kunnen komen.

Meest dankbare “werk” ooit! El Hamdoelilah

 

 

 

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten stort ik het volledige aankoopbedrag terug.

Veel gestelde vragen

Kan ik anoniem deelnemen?

Ja, dat kan. Via Zoom kun je ook alleen met je voornaam deelnemen. Niemand weet dat jij het bent. Camera’s en audio staan uit. Communicatie gaat via chatbox.

Ik voel angst voor wat ik tegen kan komen. Weet niet zo goed wat ik hiermee aanmoet?

Tsja, ik denk dat de meeste vrouwen die niet meedoen. Het simpelweg niet aandurven. MAARR… wist je dat je iedere dag al last hebt van wat je draagt? Juist het vluchten hiervoor zegt iets over hoe nodig het is. In Haal kracht uit jouw verleden, ga je aan de slag met wat je draagt zodat je veel meer rust en energie in jouw leven krijgt.

Is er ruimte voor een persoonlijke vraag?

Tijdens de sessies zal ik na ieder onderdeel even stilstaan om vragen te beantwoorden mbt de stof die behandeld is. 

Is het erg als ik een keer niet live aanwezig kan zijn?

Nee, dat is niet erg. Doe wel je best om zoveel mogelijk Live aanwezig te zijn, want de vibe is levendiger. 

Weten anderen wie ik ben?

Nee, jouw Zoomnaam is zichtbaar voor anderen. Indien gewenst kun je deze in je voornaam veranderen. De camera’s staan uit en audio ook. Communicatie gaat via de chatbox

Moet ik mijn verhaal delen met anderen?

Nee, je moet sowieso niks ;-). Zal af en toe vragen stellen om de behandelde stof te koppelen aan jouw eigen verleden en het antwoord mag je dan delen. 

Tot wanneer kan ik de modules terugkijken?

Tot 31-12-2022. Laat dit geen reden zijn om alles uit te stellen. Deze datum is heel ruim zodat je lang de tijd hebt om alles nog terug te kijken. 

Heb al zoveel geprobeerd. Twijfel of dit gaat helpen?

Begrijp dat je dat denkt als je als zoveel hebt geprobeerd. Maar geef de moed NOOIT op als het gaat om jouw mentale gezondheid. Je weet pas wat je dagelijks inlevert als je verlichting in je leven krijgt. Mijn aanpak heeft juist ook, met de Wil van Allah, veel dames geholpen die al jaren bezig waren met therapie of iedere keer niet vooruit kwamen (zie reviews). Sta stil bij je intentie. Zeg Bismillah. Open je hart. Vraag Allah swt jou bij te staan in jouw proces. 

Hoe kan ik dit proces zo bewust mogelijk doorlopen?

Begin met stilstaan bij je intentie. Waar zou je graag vanaf willen? Wat zou je graag willen ervaren? Geef een commitment aan jezelf. Maak bewust tijd vrij voor de sessies en de opdrachten. 

Ik volg een aantal andere cursussen. Kan ik dit erbij doen?

Om alle modules goed te laten binnenkomen en hier écht mee aan de slag te gaan, heb je ruimte en focus nodig. Ik raad het je af om dit erbij te nemen. Je kunt later meedoen als bewust en gefocused met je verleden aan de slag wilt.

Mocht je nog een andere vraag hebben, dan kun je mij via de Whatsappbutton of via de mail een bericht sturen