YOUR ULTIMATE RAMADAN

De maand Ramadan: wil jij bewust starten, gefocust blijven en voldaan afronden in Shaa Allah? 

De mooiste maand van het jaar staat weer voor bijna voor de deur in Shaa Allah. Een maand die in het teken staat van (spirituele) GROEI & VERANDERING. En toch kan het een grote uitdaging zijn om te groeien of iets te veranderen in deze maand. Drukte, uit balans, tijdgebrek, verkeerde focus, hoge verwachtingen zijn vaak redenen waardoor wij niet het optimale eruit kunt halen.

De gevolgen hiervan zijn vaak:

 • Schuldgevoel omdat we er meer uit wilden halen
 • Baalgevoel omdat het (weer) niet is gelukt
 • Oude patronen die na de Ramadan weer overhand nemen
 • We verder gaan op automatische piloot (snel en “ik moet..”)
 • We een minder sterke connectie voelen met onszelf en Allah swt

Deze Ramadan kan voor jou anders zijn als je bewust start, gefocust blijft en voldaan eindigt. Dit is de rode draad van het YOUR ULTIMATE RAMADAN programma!

Wil jij?

 • Eind van de Ramadan een (positieve) verandering voelen in jouw leven
 • Jouw ZIEL optimaal voeden (ipv jouw maag 😉
 • Weten hoe jij heel efficient met jouw tijd kan omgaan
 • Jouw gedachtes in jouw voordeel laten werken
 • In een minimaal tijdsbestek het maximale eruit halen
 • Zelfs bij onrust of drukte jouw focus behouden
 • Vastberaden door de maand Ramadan heen gaan
 • Jezelf verlichten door bewust om te gaan met jouw emoties
 • DIT JAAR ECHT VOLDAAN AFSLUITEN In Shaa Allah

Met ruim 9 jaar aan praktijkervaring en door gebruik van vele mooie studies begeleid ik je deze Ramadan met bewust starten, gefocust te blijven en voldaan te eindigen in Shaa Allah.

“Mijn naam is Souad Abdellaoui. En ik ben alweer 9 jaar werkzaam als coach & therapeut. Een groot gedeelte van mijn leven heb ik vanuit onrust geleefd. Inmiddels is dat el Hamdoelilah anders (veel meer rust;-) en begeleid ik Islamitische vrouwen naar meer rust & kracht in hun leven.

Vroeger was de maand Ramadan een maand van niet eten en drinken en vooral fantaseren over wat ik ga eten. Tegenwoordig is de maand Ramadan mijn coachings & therapiemaand!  Stilstaan, overpeinzen, reflecteren, verlangen, loslaten, vragen en (ver)geven.

Vorig jaar was mijn ultieme Ramadan. En nee, het was niet altijd makkelijk. Onverwachte beproevingen, 2 kinderen, werk, huishouden en ga zo maar door…  Maar door de bewuste start, blijvende focus heb ik de maand toch heel voldaan afgesloten. El Hamdoelilah. En kon ik zelfs eindelijk vanuit mijn hart en diepe connectie met Allah swt mijn Hijaab dragen el Hamdoelilah.

Dit jaar is mijn intentie om dit waardevolle proces met een groep mooie zielen te doorlopen. Vrouwen die met alle verantwoordelijkheden van het dagelijks leven toch hun ULTIEME Ramadan willen beleven.

Start bewust. Blijf gefocust. Eindig voldaan. YOUR ULTIMATE RAMADAN

Say Bismillah and let’s grow! 

Liefs Souad 

Souad Abdellaoui

Data & Tijden Online Livesessies

Zondag 19 maart 2023

Stilstaan & krachtig (durven) verlangen

Terugkijken mogelijk

Zondag 26 maart 2023

Hoe zet je de gouden sleutels vertrouwen & dankbaarheid optimaal in?

Zondag 2 april 2023

De kracht van jezelf en/of de ander vergeven. Leer loslaten (incl. opdracht)

Zondag 9 april 2023

Zelfliefde, de basis voor geven, ontvangen en durven vragen

Zondag 16 april 2023

Een bewuste nieuwe start na de maand Ramadan

Aandacht!

Alle online livesessies zijn van 12.30 uur tot 14 uur. Terugkijken is mogelijk. Ruimte voor vraag & antwoord 

De 1ste sessie kreeg een 9!!

“Super waardevolle, duidelijke en praktische informatie die direct aanzet tot actie. De verandering is daarom al meteen voelbaar.”

Saida

Reactie op 1ste sessie

”Een nieuwe inspirerende blik op zelfreflectie uit de ogen van Allah swt. Een ontdekkingsreis van opmerkzaamheid naar jezelf, het Leven en je relatie tot Allah swt..en dat op een fijne, laagdrempelige, rustgevende, overzichtelijke wijze.”

Kimberly

Reactie op 1ste sessie

“Ik vond het een inspirerende sessie waarbij Souad op een fijne manier haar kennis bij mij heeft overgebracht waarbij zij ruimte geeft voor vragen en interactie via de chat. Deze manier van leren werkt voor mij heel goed. De tips die Souad deelt zijn zeer waardevol”

Malika

Reactie op 1ste sessie

Ik vond alle onderwerpen interessant en de reflectie momenten in de sessie vond ik een mooie aanvulling op het programma”

Malika

Reactie op 1ste sessie

Souad is een coach die daadwerkelijk doordringt bij de Marokkaanse/Amsterdamse vrouwen met een behoorlijke prestatie! Ze is doortastend, positief, energiek en warm betrokken. ♥️
Faiza Ben Salah
Faiza Ben Salah
2021-09-29
Ik heb bij Souad meegedaan aan de cursus: "Haal kracht uit je verleden". De livesessies van Souad waren zo waardevol, omdat zij met hele nuttige informatie en tips kwam. De bijbehorende opdrachten waren makkelijk te doen, maar daagde je wel uit om heel goed na te denken over een aantal zaken waardoor je meer overzicht voor jezelf creëerde. Souad praat op een rustige manier, dus zij is goed te volgen. Ze stond ook altijd open voor vragen per mail, of via instagram en op haar telefoonnummer. De tips en informatie die Souad heeft gedeeld die pak ik er vaak bij en dan maak ik de bijbehorende opdrachten opnieuw om weer vooruit te kunnen.
Kaouthar CH
Kaouthar CH
2021-09-21
Het was mijn eerste ervaring met een persoonlijke coach. En ik denk dat de lat erg hoog is gelegd. Werken met Souad is erg fijn. Haar stem is heel kalmerend en ik ben best gevoelig voor geluid. De opdrachten zijn ontzettend behulpzaam, om dichter bij jezelf te komen. Ik heb hamdoulillah een goede dosis oud zeer kunnen verwerken en heb met de cursus een besef kunnen ontwikkelen, waarin ik mezelf en mijn reacties op bepaalde situaties beter begrijp. Doordat het begrip er is, reageer ik anders en ben ik op bepaalde momenten, hoop ik, een fijner persoon voor de mensen naast mij. Ik heb al meerdere malen bij vriendinnen haar naam laten vallen. Ik raad het iedereen aan om een cursus te volgen bij Souad, omdat je echt oprecht waarde voor je geld en waarde in de leven krijgt.
Sana Ezzoubir
Sana Ezzoubir
2021-09-18
Souad ken ik al jaren. Zij is de enige die mij andere invalshoeken kan laten zien van de meest moeilijkste situaties. Door de juiste vragen te stellen en oprecht te luisteren heb je na elk gesprek met haar een nieuw verhelderend inzicht. Ik kan mij geen betere coach voorstellen!
Doun
Doun
2021-09-16
Via Instagram ben ik in contact gekomen met Souad. Het moment dat ik alle moed bij elkaar had verzameld om haar een bericht te sturen was heel intens! Gelukkig reageerde Souad snel en vanaf dat moment kon ik aan de slag. De training ‘haal kracht uit je verleden’ lijkt op het oog heel simpel, maar tjee wat was het pittig en zo waardevol. Naast de sessie reageert Souad snel en niet met standaard antwoorden, ze denkt echt met je mee. 1 ding laat ik nooit meer de los ‘de kracht van de PEN’.
Mia Bakker
Mia Bakker
2021-09-15
Ik heb de kans gehad om door Souad begeleid te worden, zowel op afstand als persoonlijk. Afstand is eigenlijk het verkeerde woord want Souad geeft je het gevoel dat ze er voor je is, ze luistert geeft advies en raad van hart tot hart. Ze brengt bewustwording op gang en plant zo het zaadje in je dat zorgt voor groei. Ik ben dankbaar voor onze gesprekken en zou haar iedereen aanraden.
Nassira Madani
Nassira Madani
2021-09-15
Souad is een hele fijne betrouwbare coach, die je veel inzicht geeft en daardoor je rust laat terugkeren. Ze leert je loslaten en voelt goed aan waar de behoefte ligt. Handvaten krijg je mee om de rust in jezelf weer terug te vinden zodat je weer van het leven kan genieten.
Fatine K
Fatine K
2021-09-15

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Ramadanplanner en YOUR ULTIMATE RAMADAN?

Een planner helpt je bij een structuur te hebben. Bij het Your Ultimate Ramadanprogramma ga je veel verder dan iets waar jij je aan vast kunt houden. De belangrijkste onderwerpen voor de maand Ramadan worden behandeld met als doel jezelf te verlichten (hart) en versterken (mindset) in Sha Allah. Met extra aandacht voor focus behouden in alle drukte en jouw persoonlijke verlangens omzetten in acties. Door de livesessies en opdrachten heb je ook steeds een stok achter de deur  

Ik ben bang dat ik eraan ga beginnen maar niet af ga maken. Wat adviseer jij?

De maand Ramadan draait om discipline. Als jij steeds snel afhaakt dan is dit vaak een gebrek aan discipline. En is dit een mooie maand om jezelf goed toe te spreken en ECHT ergens voor te gaan en vooral af te maken. In dit programma ga je concreet aan de slag met jouw verlangens. Dus het is geen algemeen verhaal waar je aan deelneemt maar een programma wat jij gaat doorvertalen naar jouw leven en dat gene wat jij wilt bereiken

Het programma spreekt mij aan maar ik heb het al zo druk.

Juist als je het druk hebt dan adviseer ik je mee te doen. In de maand Ramadan komt er meer tijd vrij. En ga ik je alle tips en tools geven om jouw tijd zo efficient mogelijk te (blijven) benutten. Jij bent de baas over jouw tijd. Mijn motto: In minimale tijd,  maximaal resultaat. 

Ps. De vraag is natuurlijk ook of je het echt drukt hebt of heel druk hebt in je hoofd 🙂 Vaak is er sprake van een energielek. Voor beiden gevallen is het programma gemaakt.

Ik geloof niet echt in die Online programma's

Verzin je een reden om niet in jezelf te investeren? 😉 Nee grapje, ik dacht ook altijd dat het niet werkte. Onderstaand een review van een deelneemster van een Online programma van mij.

De training is ondertussen een paar weken terug al afgelopen, maar ik voel de impact ervan nog steeds dagelijks in mijn leven soebhanallaah. Het belangrijkste wat ik heb meegenomen is STILSTAAN! Ja in hoofdletters! Want wat ging en gaat mijn trein snel, zoveel gebeurtenissen in korte tijd. Ik “moest” zoveel van mezelf (nog steeds). Voelde druk van alles om mij heen. Vaak heel onrealistisch, maar de stress en zenuwen waren non-stop soebhanallaah. En soms kwam die sneltrein zo abrupt tot stilstand… Tja, de verwarring, onzekerheid en gevoel van falen dat dit met zich meebracht kan ik eigenlijk niet met woorden omschrijven.

De training is een echte eye-opener voor mij geweest. De hartverwarmende manier waarop je sprak, alles wat andere cursisten inbrachten, de herkenning bij velen. Soebhanallaah, het was echt een verademing om er over te kunnen en mogen praten.”

Er zijn zoveel coaches. Zie door de bomen het bos niet meer. Wat onderscheid jou?

Dit had ik zelf ook kunnen typen! Begrijp je volkomen! Was 1 van de eerste islamitische coaches in 2014 die op social media vrouwen inspireerde. En sindsdien is het aanbod enorm groot geworden. Het is een vrij beroep wat betekend dat iedereen coach kan worden. Onderstaand geef ik je toch een opsomming van de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Uiteraard zegt dit ook niet altijd alles. Maar de combinatie van de kennis die ik heb opgedaan, plus mijn eigen ervaringen en de 9 jaar praktijkervaring is wel goud waard in een bos vol coaches. Als persoon ben ik zowel empathisch als confronterend, die combinatie dubbel goud waard. El Hamdoelilah

 • Gediplomeerd NAC Mental Coach
 • Gediplomeerd Kindercoach
 • Gediplomeerd Opvoedcoach
 • Gecertificeerd Rouw & Verliescoach
 • Gediplomeerd Mindfulness & Compassietrainer 
 • Gecertificeerd Familieopsteller

Mocht je nog een andere vraag hebben, dan kun je mij via de Whatsappbutton of via de mail een bericht sturen