Banner - Souad

“LIFE Changing EXPERIENCE”

Rust & Groeireis in Marrakech

Ben je moe? Heb je behoefte aan meer energie? Ben je continue aan het hollen? Wil je even weg uit jouw omgeving om te rusten, groeien en genieten? Dan is het antwoord wellicht: Dé Rust & Groeireis in Marrakech. Een reis die in het teken staat van rust, diepgang en groei. Veel vrouwen die hebben meegedaan zijn geheeld van wat ze droegen….

Lees verder…

''Het was een intense reis. Maar het heeft mij zoveel rust in mijn lichaam en ziel gegeven''

Een exclusieve reis voor ISLAMITISCHE vrouwen

• Sinds 2017 honderden vrouwen begeleid in Marrakech
• Waardevolle trainingen & opdrachten
• Een kamer voor jou alleen
• Life-changingreis 
• Dagje Ourika incl. krachtige sessies, opdrachten en 3-gangen lunch
• All-inclusive concept 
• Onbeschrijfelijke stilte & rust
• 30.000m2 aan natuur met uitzicht op de atlasgebergte

Rust. diepgang. groei.

Herken jij je hierin?

Je hebt even geen verantwoordelijkheid en afleiding. Vol focus op jezelf! En dat met palmbomen, olijfbomen en fluitende vogels om je heen. En met mensen die je met veel liefde bedienen zodat je kunt stilstaan bij jezelf, loslaten en groeien.

Investeren in jezelf = investeren in je (toekomstige) relaties

Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Vrouwen ook…

Tot 2012 deed ik van alles om mijn gevoel te verdoven en te vluchten voor mijn verleden. Deed pogingen om hulp te zoeken maar voelde mij steeds zo onbegrepen. Sjeetje, wat leefde ik onrustig. Totaal geen connectie met mezelf en ook niet echt met Allah swt. En dat is nu écht anders. Tijdens de Rust & Groeireis zal ik hier veel dieper op ingaan in Shaa Allah en neem ik je mee in de reis die ik heb doorlopen.

Ik geniet echt oprecht van vrouwen zien groeien. Zien hoe vrouwen verlichter door het leven gaan. Rugzakken die weer dragelijk worden en juist gevuld worden met mooie rituelen en patronen. Meer rust, meer levenskwaliteit en meer verbondenheid.. Een aantal vrouwen die hebben meegedaan gaven aan het volgende geleerd te hebben tijdens de reis;

 

 • “Ik heb geleerd om van mezelf te houden en mezelf te vergeven
 • “Ik heb geleerd dat innerlijke rust bestaat”
 • “Ik heb geleerd dat het overwinnen van angsten en paniek kan leiden tot leuke ervaringen”
 • “Ik heb mijn eigen IK weer teruggevonden
 

Assalamoe Alaykom, mijn naam is Souad

Met veel liefde en energie ben ik werkzaam als coach & therapeut. Ik begeleid alweer 9 jaar Islamitische vrouwen in het verwerken van belemmerende ervaringen uit het verleden om vervolgens, met de Wil van Allah swt, vanuit meer rust, meer kracht en meer bewustzijn verder te leven. Ook begeleid ik vrouwen die het even niet meer weten of vastlopen in het leven en niet weten hoe ze vooruit kunnen komen. Ik word omgeschreven als; oprecht, warm, kundig, duidelijk, confronterend en soms ook wel gezellig 😉

Lees meer over mij en de opleidingen & cursussen die ik heb gehad..

Optie 1: Het is duidelijk voor jou en je wilt het aanmeldformulier! 

Optie 2: Je wilt graag advies met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. In beiden gevallen kun je mij meteen een WhatsApp sturen. 

 

Vul het aanmeldformulier in en wacht op een definitieve bevestiging. 

Bismillah!

Boek je ticket & maak de (deel)betaling over. 

Waar ga jij tot rust komen?

FAQ

De meestgestelde vragen

Ondanks dat een 2 persoonskamer voor 2 personen qua tarief gunstiger is, doe ik dit niet. De focus ligt op rusten, in jezelf keren en lekker genieten. Samen met iemand op de kamer, betekend rekening houden met elkaar. Je emoties inhouden voor de ander, bekommeren om de ander… rare slaapgeluidjes aanhoren van de ander, of die gene van jou 🙂
 

De investering bedraagt €1297,-

 • In dit bedrag zit het volgende inbegrepen:
 • Transfer van en naar het vliegveld mits je op de afgesproken tijdstip daar aanwezig bent
 • Verblijf 
 • Ontbijt, lunch, diner, drankjes en tussendoortjes
 • 1 op 1 begeleiding
 • Trainingen & Opdrachten
 • Een dagje naar Ourika met krachtige opdrachten in de natuur & en heerlijke 3 gangen lunch 

De jongste deelneemster was 18 en de oudste was 59 (oma). En heel veel vrouwen zitten daar tussen. De rugzak die jij draagt is bepalend voor hoe oud of jong jij bent. Een jonge leeftijd en een zware rugzak kan heel oud aanvoelen en andersom kan een oudere leeftijd met een verlichtere rugzak jonger aanvoelen. Hoe oud ben jij gevoelsmatig als je naar je rugzak kijkt? 

Ja! Mijn eigen ontwikkelde methode, De Rugzakmethode, de methode waarmee je in een korte tijd bij de kern komt van wat je belemmert, hier praktisch mee aan de slag gaat en dit verwerkt. De Rugzakmethode geeft je inzicht in wat je heeft gemaakt tot wie je nu bent. En wat je nodig hebt om te zijn wie je wilt zijn. Voor de opdrachten heb je enkel pen en papier nodig.

De Rugzakmethode draagt bij aan;

 • Het bewust worden van wat je draagt 
 • Het verwerken van belemmerde ervaringen 
 • Het vergroten bewustzijn 
 • Het vanuit rust & kracht leven
   

Bi Idni Allah 

En nu…. mag die spanning er lekker zijn 🙂 De meeste dames die zich aanmelden vinden dit heel spannend. En mijn ervaring is dat na de kennismaking in Marrakech deze spanning wegsmelt. Veel dames die zijn gestart met spanning, die hebben de reis afgesloten met een begin van een langdurige vriendschap. Er zijn zelfs groepen die elkaar tot de dag van vandaag nog zien en spreken. En één groep die gaat zelfs met elkaar op reis 🙂

Inmiddels zijn er 172 vrouwen die hebben deelgenomen, en niemand is weggelopen 😉 

Deze angst verteld je meestal wel iets. Namelijk dat er misschien iets zit waar je voor vlucht en waar je wellicht onbewust al last van hebt. Face it. Dit kun jij. 

Jazeker! Je kunt voor jouw vragen bij mij terecht en ik kan ook mijn gevoel volgen en iets met je delen omwille van jouw groeiproces

Nee dat kan niet, we starten samen en eindigen samen in Shaa Allah. 

Je moet helemaal niks 🙂 je zult zien dat je gaat vertellen wat fijn voelt en de rest laat je lekker voor jezelf. 

Als jouw focus te extern gericht is dan gaat dit ten koste van jouw innerlijk proces. Als je nu al de behoefte voelt om veel weg te gaan dan adviseer ik langer te blijven of ipv Rust & groeireis een vakantie naar Marrakech te plannen. 

 • Voor dames die een hoge dosering anti depressivia of kalmeringstabletten innemen, die kunnen niet deelnemen. De medicijnen verdoven je waardoor het moeilijk is om echt goed bij je gevoel te komen. 
 • Voor dames die lekker op pad willen en Marrakech willen ontdekken (boek extra daagjes bij hiervoor)

Begrijp dat je dat denkt als je als zoveel hebt geprobeerd. Maar geef de moed NOOIT op als het gaat om jouw mentale gezondheid. Je weet pas wat je dagelijks inlevert als je verlichting in je leven krijgt. Mijn aanpak heeft juist ook, met de Wil van Allah, veel dames geholpen die al jaren bezig waren met therapie of iedere keer niet vooruit kwamen (zie reviews). Sta stil bij je intentie. Zeg Bismillah. Open je hart. Vraag Allah swt jou bij te staan in jouw proces.

 Ja, je kunt in 2 termijnen betalen. 50% bij aanmelden en 50% uiterlijk 6 weken voor vertrek 

Ja en nee 🙂 Ja, als je in staat bent om te doen alsof ze er niet is en goed de focus op jezelf te houden. Nee, als jullie emotionele relatie niet “uitgeschakeld” kan worden en jullie teveel met elkaar bezig zullen zijn. 

Sinds 2017 hebben er vrouwen vanuit Nederland, Belgie, England en Marokko meegedaan. Het is niet te doen om voor iedereen een ticket erbij te zoeken. En best veel deelneemsters kiezen ervoor om nog langer in Marrakech te blijven of al eerder naar Marrakech te komen. Dus je hebt de vrijheid om te vertrekken waar je vandaan wilt vertrekken en de vrijheid om zo lang te blijven als je zelf wilt. Bij iedere reis heb ik wel een vlucht vanuit Amsterdam die het best aansluit op de start & eind van de Rust & Groeireis