“Waar jouw leven jou heeft gebracht, staat vast. Hoe je verder reist bepaal je zelf.”

Rust & Groei in 4 weken!

Iedere keer als je vol goede moed door wilt gaan met je leven kom je er weer achter dat er iets is wat je toch belemmert in jouw leven. Je probeert van alles te doen om maar door te gaan. En “sterk” te zijn. Maar nee, je blijft alles iedere dag met je meedragen, in jouw hart, in jouw rugzak. Dit maakt je moe en onrustigEn door bijvoorbeeld obsessief te sporten, shoppen, emotie-eten, uitjes te plannen, veel tijd op social media doorbrengen, kun je wat je draagt (tijdelijk) goed verdoven. Want dat is altijd van korte duur. En je rugzak wordt zwaarder omdat er weer nieuwe ervaringen bij komen. Jouw belemmeringen blijven je achtervolgen totdat je…. Er serieus mee aan de slag gaat. Dit geeft verlichting, rust en zoveel meer energie in Shaa Allah.

Nassira deed onlangs mee en zei:“Ik wuifde mijn emoties en beproevingen vaak weg en dacht altijd ghair ins’Allah. Door dit programma heb ik geleerd hoe belangrijk het is om stil te staan bij je emoties en hoe je het kan verwerken op de juiste manier”

Samira deed ook onlangs mee en zei: “Mijn geduld is weer terug ben minder gefrustreerd. Heerlijk gevoel is dit. Mijn focus op de positieve dingen is vergroot en ben hier echt dankbaar voor”

Herkenbaar?

 • Er is eigenlijk “niks” aan de hand maar toch heb jij weinig energie
 • Je slaapt veel maar bent nog steeds moe
 • Je kunt explosief reageren
 • Je zegt El Hamdoelilah maar het verleden blijft zwaar aanvoelen
 • Je bent de verbinding met jezelf kwijt
 • Je moet zoveel van jezelf
 • Je trekt negatieve gebeurtenissen en mensen aan
 • Je bent boos op mensen die je iets aangedaan hebben
 • Je neemt jezelf veel kwalijk
 • Je voelt je gevangen in je eigen leven
 • Je wilt zoveel bereiken maar je hebt het gevoel dat je steeds vastloopt in het leven

Jaar ervaring

Vrouwen PERSOONLIJK begeleid

Google reviews

Vrouwen online begeleid

Diploma’s/certificaten

Stop. Je hoeft niet zo verder te leven

Ik begeleid jou graag met het aanpakken van jouw belemmeringen, jouw zwaarte in jouw rugzak. Hierdoor kun je in shaa Allah vanuit meer rust & kracht verder leven. Ik had ook enorm veel last van mijn belemmeringen, deze zaten allemaal in mijn rugzak. Van sommige was ik mij bewust, en van sommige ook niet. Tot 2012 deed ik van alles om mijn gevoel te verdoven en te vluchten voor wat ik met mij mee droeg. Toen ik op een pijnlijke manier inzag dat ik zo niet meer verder kon leven, ben ik echt aan de slag gegaan met mezelf. En ja, dat was confronterend maar uiteindelijk ook heel verlichtend. Ik omarm mezelf nu en hoef niet meer te vluchten voor wat ik draag. Wat betekend dat ik niet meer continue moe ben! En een kort lontje heb.
Nee, integendeel. Ga bewust door het leven en weet wat ik nodig heb om vanuit innerlijke rust & kracht te blijven leven. Met alle beproevingen die bij het leven horen. El Hamdoelilah.
En dit gun ik iedere vrouw. De vraag is natuurlijk… gun jij jezelf dit ook? 

“Als je waagt groeit je moed”

“Als je aarzelt groeit je vrees”

Vrees of moed? 

Ja, ik wil…

 • (Weer) genieten van het leven 
 • Zelfverzekerd(er) door het leven gaan 
 • Weten waar ik echt naar verlang en hoe ik hier naartoe kan werken 
 • Verwerken van wat mij belemmert
 • Weten hoe ik mijn innerlijk kan voeden 
 • Mijn grenzen leren aangeven
 • Weten wat mij verzwaard in mijn leven 
 • Beter om kunnen gaan met mijn emoties 
 • Weten hoe ik mezelf en/of de ander kan vergeven 
 • Vooral veel meer ENERGIE en RUST in mijn leven  

Wat gaan we doen?

 • DAG 1: Waar sta je nu? En waar verlang je écht naar?
 • DAG 2: Wat belemmert jou (onbewust)?
 • DAG 3: De 7 stappen van jezelf verlichten (verwerken)
 • DAG 4: Krachtige tools en handvaten voor rust & kracht in jouw leven

Tussendoor ontvang je per Whatsapp inspiratie & motivatie met betrekking tot de sessies en opdracht die je hebt gehad in die week (met zoveel mogelijk vogeltjes op de achtergrond 😉 

De onderwerpen grenzen aangeven, vertrouwenperfectionisme, controledrangzelfliefde, vergeven, reflecteren, compassie, emoties uitten en jezelf omarmen zijn in het programma verwerkt.

Bij elke sessie hoort een diepgaande opdracht die je verder naar jouw kern zal brengen in Shaa Allah

Wat zeggen andere dames die eerder hebben meegedaan aan mijn online programma’s?

“Ik had last van zaken die mij belemmerde en verdriet deden, om die reden heb ik mij aangemeld voor het Online Rust & Groeiprogramma. Door het Rust & Groeiprogramma heb ik meer inzicht gekregen. Er kwam meer bewustwording. Het gene wat ik nu heb geleerd pas ik toe in situaties in mijn priveleven. Ben heel blij dat je ons geloof daarbij gebruikt. Door jou  ben ik mij veel bewuster van Allah swt, ik ben Allah dankbaarder ben en neem Allah ook in vertrouwen. Dat heeft mij RUST in mijn HART gegeven.

Keek iedere week uit naar de sessies! We zaten in een veilige groep met dezelfde lotgenoten. Kon met een gerust hart zeggen wat ik dacht of voelde. Dit was echt heel fijn! Het programma was heel overzichtelijk, en het was gewoon duidelijk wat we moest doen.”

Hanane

Oktober 2022

Ik zat niet lekker in mijn vel, was zoekende naar de reden van waarom dit zo was. Wat gaf mij dit gevoel? Door dit downgevoel was ik iedereen om me heen aan het pleasen en vergat ik mezelf helemaal.

Het online Rust & Groei programma heeft mij laten inzien dat Allah swt op plek 1 voor mij hoort te staan. Door terug te keren naar Allah swt vind ik rust omdat dit mij laat stilstaan wat echt belangrijk is in mijn leven. Verder heeft Rust & Groeiprogramma mij veel handvatten geven zodat ik weer dichter bij Allah swt kan komen. Een voorbeeld hiervan is bewust worden wat invloed op mij heeft en wat ik hier zelf aan kan doen. Het programma is voor mij een stap geweest om weer dichter bij Allah swt te komen. Als ik voor een moeilijke en/of beladen keuze sta, maakt niet uit of deze groot of klein is. Ik zal mezelf afvragen; deen of dunya en dan denk ik terug aan dit programma.”

Celine

Oktober 2022

“Ik had vaak last van een leegte in mijn lijf. Ik heb alhamdoelillah alles maar toch miste ik wat. Door dit gevoel voelde ik mij ook weer schuldig naar Allah swt omdat ik alhamdoelillah niet mag klagen. Ik was mij ervan bewust dat ik soms te streng ben voor mezelf en veel te lief voor anderen. Wat mij weer brengt dat ik soms mezelf wegcijfer en dat was iets wat ik helemaal niet wilde.

Het Rust & Groeiprogramma heeft mij doen beseffen dat ik er ook mag zijn. Om tijd vrij te maken voor mezelf en ook nee mag zeggen tegen de ander. Door de opdrachten werd ik gedwongen om stil te staan en ben ik gaan beseffen dat ik mezelf nooit de ruimte gaf om echt stil te staan bij mijn emoties/beproevingen. Ik wuifde mijn emoties en beproevingen vaak weg en dacht altijd ghair ins’Allah. Door dit programma heb ik geleerd hoe belangrijk het is om stil te staan bij je emoties en hoe je het kan verwerken op de juiste manier. Dit programma geeft je rust in je leven door stil te staan bij wie je bent en wie je wilt zijn door o.a de relatie met je Schepper te versterken.”

Widad

Oktober 2022

Ik had last van onrust en een opgejaagd gevoel. Veel verdriet en soms boosheid. Ik kon ze niet meer kanaliseren, had geen balans hierin. Ik vond het Rust & Groeiprogramma een super fijn. Doordat alles op een methodische manier is aangepakt was het voor mij heel helder. Ik kon voor mijn zelf weer elke emotie bij bepaalde situatie plaatsen die ik had meegemaakt. Hierdoor een plek kunnen geven en vanuit hier is er weer rust gekomen en werk ik aan een betere acceptatie. 

Ik merk ook dat ik mijn rust heb teruggevonden ondanks dat ik nog steeds veel meemaak. De namen van Allah en mijn focus erop leggen heeft mij weer bewust gemaakt dat dit wereld een en al beproevingen zijn. Mijn geduld is weer terug ben minder gefrustreerd. Heerlijk gevoel is dit. Mijn focus op de positieve dingen is vergroot en ben hier echt dankbaar voor. Ik onderging een bepaalde situatie waarin ik mijn schuldig voelde (ten onrecht). Je bent een super behulpzaam en begrijpend persoon. Zo heb ik je tijdens de sessie ervaren. Je stem werkt bij echt rustgevend.”

Samira

Oktober 2022

Blok deze dagen in je agenda voor de live-sessies:

 • Maandag 27 februari 2023 – 20 uur tot 22 uur
 • Maandag 6 maart 2023 – 20 uur tot 22 uur
 • Maandag 13 maart 2023 – 20 uur tot 22 uur
 • Zondag 26 maart 2023 – 12 uur tot 14 uur (overdag ivm ramadan) 

Alle sessies zijn 1 jaar terug te kijken

leven in balans

AsSalamoe ‘Alaykom, mijn naam is Souad

Met veel liefde en energie ben ik werkzaam als coach & therapeut. Ik begeleid alweer 8 jaar Islamitische vrouwen in het verwerken van belemmerende ervaringen om vervolgens, met de Wil van Allah swt, vanuit meer rust, meer kracht en meer bewustzijn verder te leven. Ook begeleid ik vrouwen die vastlopen in het leven en niet weten hoe ze vooruit kunnen komen.

Meest dankbare “werk” ooit! El Hamdoelilah

 

 

 

100% GELD TERUG GARANTIE
Wanneer in de komende 7 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jou blijkt aan te sluiten stort ik het volledige aankoopbedrag terug.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik van het programma verwachten?

Dit programma is een combinatie van de Rust & Groeireis en een 1 op 1 traject. Alle onderdelen van een Rust & Groeireis zullen aan bod komen. Door de 4 weken whatsapp inspiratie & motivatie zul je mij van heel dichtbij meemaken in Shaa Allah. 

Het programma kun je omschrijven als een innerlijke reis die je doorloopt met jouw rugzak. En onderweg korte metten maakt met dat gene wat je belemmert, wat (onbewust) zwaar weegt. Om aan het eind te bepalen wat voor krachtigs je in jouw rugzak gaat stoppen. 

Mijn aanpak is praktisch, warm en een beetje confronterend. Er bestaan geen domme vragen, het “domste” wat je kunt doen, is jouw vraag niet stellen 😉 

Ik twijfel door de prijs. Wat zeg jij hierover?

Als je niet gewend bent om op deze onzichtbare manier in jezelf te investeren dan kan ik begrijpen dat het een belemmering lijkt. Sta eens goed stil bij wat jouw leven jou op dit moment “kost”. Denk aan …. (bijv. beeldscherm, emotie-eten, obsessief sporten, heftige emoties, shoppen, reizen, relaties)

Lees de ervaringen hierboven en kijk dan nog eens goed aan het bedrag 😉

“Het Rust & Groei programma heeft mij het besef gegeven dat ik er ook mag zijn. Om tijd vrij te maken voor mezelf en ook nee mag zeggen tegen de ander. Door de opdrachten werd ik gedwongen om stil te staan en ben ik gaan beseffen dat ik mezelf nooit de ruimte gaf om echt stil te staan bij mijn emoties/beproevingen. Ik wuifde mijn emoties en beproevingen vaak weg en dacht altijd ghair ins’Allah. Door dit programma heb ik geleerd hoe belangrijk het is om stil te staan bij je emoties en hoe je het kan verwerken op de juiste manier”

Kan ik anoniem deelnemen?

Ja, dat kan. Via Zoom kun je ook alleen met je voornaam deelnemen. Niemand weet dat jij het bent. Camera’s en audio staan uit. Communicatie gaat via chatbox.

Ik voel angst voor wat ik tegen kan komen. Weet niet zo goed wat ik hiermee aanmoet?

Tsja, ik denk dat de meeste vrouwen die niet meedoen. Het simpelweg niet aandurven. MAARR… wist je dat je iedere dag al last hebt van wat je draagt? Juist het vluchten hiervoor zegt iets over hoe nodig het is. In Haal kracht uit jouw verleden, ga je aan de slag met wat je draagt zodat je veel meer rust en energie in jouw leven krijgt.

Is er ruimte voor een persoonlijke vraag?

Tijdens de sessies zal ik na ieder onderdeel even stilstaan om vragen te beantwoorden mbt de stof die behandeld is. 

Is het erg als ik een keer niet live aanwezig kan zijn?

Nee, dat is niet erg. Doe wel je best om zoveel mogelijk Live aanwezig te zijn, want de vibe is levendiger. 

Weten anderen wie ik ben?

Nee, jouw Zoomnaam is zichtbaar voor anderen. Indien gewenst kun je deze in je voornaam veranderen. De camera’s staan uit en audio ook. Communicatie gaat via de chatbox

Moet ik mijn verhaal delen met anderen?

Nee, je moet sowieso niks ;-). Zal af en toe vragen stellen om de behandelde stof te koppelen aan jouw eigen verleden en het antwoord mag je dan delen. 

Tot wanneer kan ik de modules terugkijken?

Tot 31-12-2022. Laat dit geen reden zijn om alles uit te stellen. Deze datum is heel ruim zodat je lang de tijd hebt om alles nog terug te kijken. 

Heb al zoveel geprobeerd. Twijfel of dit gaat helpen?

Begrijp dat je dat denkt als je als zoveel hebt geprobeerd. Maar geef de moed NOOIT op als het gaat om jouw mentale gezondheid. Je weet pas wat je dagelijks inlevert als je verlichting in je leven krijgt. Mijn aanpak heeft juist ook, met de Wil van Allah, veel dames geholpen die al jaren bezig waren met therapie of iedere keer niet vooruit kwamen (zie reviews). Sta stil bij je intentie. Zeg Bismillah. Open je hart. Vraag Allah swt jou bij te staan in jouw proces. 

Hoe kan ik dit proces zo bewust mogelijk doorlopen?

Begin met stilstaan bij je intentie. Waar zou je graag vanaf willen? Wat zou je graag willen ervaren? Geef een commitment aan jezelf. Maak bewust tijd vrij voor de sessies en de opdrachten. 

Ik volg een aantal andere cursussen. Kan ik dit erbij doen?

Om alle sessies goed te laten binnenkomen en hier écht mee aan de slag te gaan, heb je ruimte en focus nodig. Ik raad het je af om dit erbij te nemen. Je kunt later meedoen als bewust en gefocused met je verleden aan de slag wilt.

Mocht je nog een andere vraag hebben, dan kun je mij via de Whatsappbutton of via de mail een bericht sturen