“In het leven ervaren we allerlei gebeurtenissen, sommige dacht ik afgesloten te hebben en verder te zijn gegaan… en toch hield iets me nog vast aan deze gebeurtenissen. Ik begreep niet waarom dit me nog vermoeide en verzwaarde, terwijl ik het al achter me gelaten had. Door jouw begeleiding in “Haal kracht uit jouw verleden” heb ik bij deze gebeurtenissen de connectie weten te vinden tussen gedachte, gevoel, emotie, lichaam & ziel. Hierdoor kan ik deze beter verwerken en ECHT verder gaan. Opgelucht, verlicht en ontspannen kan ik verder gaan. Alhamdoulilah”

Amira

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

“ Ik voelde blokkades hiervoor en wist niet waar ze vandaan kwamen. Bij het maken van de opdracht merkte ik dat ik veel verdrongen heb. Door het werken ermee, en de oefeningen die je daarbij gaf, voelde ik verlichting. Heel erg bedankt ❤️ “
Safira

Deelneemster Haal kracht uit jouw verleden

Na veel jaren psychologen, psychiaters en zelfs opname te hebben gehad was ik de wanhoop nabij en stond op het punt op te geven.  Ik wist niet wat ik met mijn gevoelens en emoties moest doen.

Tijdens het scrollen op Facebook kwam ik de pagina van Souad tegen en nam een kijkje. Haar teksten spraken me aan en heb mezelf opgegeven voor de rust en groei week. Ergens had ik geen verwachtingen maar ik had niets meer te verliezen. Wat ben ik dankbaar en gezegend dat ik Souad heb leren kennen.

Door haar rust, kracht en het stellen van de juiste vragen, heeft ze samen met mij, mijn pijn en blokkade weten te ontkrachten en mij precies doen laten inzien waar mijn emotionele blokkade zat, wat de oorzaak was en de genezing hiervan.

Dankzij Souad heb ik inzicht gekregen in mijn emoties en het gedrag wat hier uit voortkwam. Voor degene die echt met zichzelf aan de slag wil gaan is coaching van Souad echt de moeite waard

Naima

Deelneemster Rust & Groeireis

“ Ik voelde blokkades hiervoor en wist niet waar ze vandaan kwamen. Bij het maken van de opdracht merkte ik dat ik veel verdrongen heb. Door het werken ermee, en de oefeningen die je daarbij gaf, voelde ik verlichting. Heel erg bedankt ❤️ “
Safira

Aantekening: de ervaringen op deze website zijn letterlijk de ervaringen zoals omschreven door deelneemsters. Heb enkel hun namen veranderd om geen verband te kunnen leggen.