Ik hoor je, voel je & zie je

Resultaatgericht. Persoonlijk. Warm.

Een heel lang traject kun je bij mij vergeten. Het is ook niet de bedoeling dat je ieder gesprek benut om jouw hart te luchten. Mijn werkwijze is namelijk resultaatgericht. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Wat belemmert jou om daar te komen? En wat heb je nodig om daar te komen? En natuurlijk met ruimte en aandacht voor het verleden, nu en de toekomst. Opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van het traject. 

Al meer dan 500 vrouwen heb ik de afgelopen 8 jaar persoonlijk mogen begeleiden.  Jasmine heeft onlangs 1 op 1 traject afgerond en zei: “Al sinds ik mij kan herinneren voel ik angst & spanning. En dit voel ik nu niet meer”

Herken jij jezelf ergens in?

 • Ik loop vast in mijn leven
 • Ik heb last van ervaringen uit het verleden
 • Ik weet mij geen raad met mijn emoties
 • Ik voel me onrustig
 • Ik voel me verloren
 • Ik trek het negatieve aan
 • Ik weet niet wie ik ben
 • Ik voel mij onbegrepen in de reguliere gezondheidszorg

Jaar ervaring

Vrouwen PERSOONLIJK begeleid

Google reviews

Vrouwen online begeleid

Diploma’s/certificaten

Wil jij …

 • Meer rust in jouw leven
 • Jouw emoties (beter) leren reguleren
 • Ervaringen uit het verleden verwerken
 • Vanuit innerlijke kracht leven
 • Het verleden achter jou laten
 • Focussen op wat/wie er echt toe doet
 • Een betere balans in jouw leven

“Had last van onrust, verdriet en vermoeidheid. Ik heb veel verschillende therapieen gevolgd. Van EMDR tot psychotherapie. Ik raakte steeds verder van huis, van mezelf en van Allah swt met frustratie en onbegrip als gevolg. Jouw aanpak heeft mijn lichaam en ziel verandert. Ik ben een waardevolle vrouw die er mag zijn!” 

Youssra

Oktober 2022

“Lieve Souad, dank je wel dat je er voor mij was in een periode van mijn leven dat ik het echt nodig had. Al gauw merkte ik dat je niet enkel een coach/therapeut bent maar ook een zachtaardige en pientere vrouw met levenservaring waardoor ik mij extra begrepen voelde. Je hebt mij handvaten gegeven die passend zijn bij mijn situatie en die (mentaal) deuren voor mij hebben geopend. De sessies (online) zijn waardevol voor mij geweest en die neem ik mee voor in de toekomst”

Senna

November 2022

“Ik had last van een depressie en paniekaanvallen. Souad heeft mij geholpen met het zoeken naar de kern van het probleem die hier aan ten grondslag ligt. Tijdens het traject ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik handvaten gekregen hoe ik met bepaalde situaties kon omgaan. Ook vanuit een Islamitisch perspectief. Dit heeft mij meer kracht gegeven. Alle sessies vonden online plaats, wat ik prettig vond! Het voelde heel laagdrempelig en scheelt veel tijd” 

Leyla

November 2022

“Je hebt mij zoveel geleerd in een korte tijd. Je hebt ervoor gezorgd dat er ruimte in mijn hart kwam voor verlichting, dankbaarheid en begrip voor gebeurtenissen in mijn leven. Al sinds ik mij kan herinneren voel ik angst & spanning. En dit voel ik nu niet meer. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.”

Jasmine

Oktober 2022

Souad Abdellaoui

Mijn naam is Souad

Met veel liefde en energie ben ik werkzaam als coach & therapeut. Ik begeleid ruim 8 jaar Islamitische vrouwen in het verwerken van belemmerende ervaringen uit het verleden om vervolgens, met de Wil van Allah swt, vanuit meer rust, meer kracht en een hoger bewustzijn verder te leven. Verder begeleid ik ook vrouwen die vastlopen in het leven en niet weten hoe ze vooruit kunnen komen.

Ik hoor je, ik voel je, ik zie je

Ook als jij jezelf even niet hoort, voelt of ziet

Veel gestelde vragen

Ik voel angst voor wat ik tegen kan komen. Weet niet zo goed wat ik hiermee aanmoet?

Tsja, ik denk dat de meeste vrouwen die niet meedoen. Het simpelweg niet aandurven. MAARR… wist je dat je iedere dag al last hebt van wat je draagt? Juist het vluchten hiervoor zegt iets over hoe nodig het is. Tijdens het 1 op 1 traject ga je aan de slag met wat je draagt zodat je veel meer rust en energie in jouw leven krijgt in shaa Allah

Op welke manier vinden de sessies plaats?

De gesprekken vinden online via Zoom plaats omdat ik in Marrakech woon. 

Waarom duurt een traject tussen de 4 en 8 weken?

Het traject duurt tussen de 4 en 8 weken om binnen deze periode 100% focus te hebben wat je graag wilt bereiken. Op het moment dat je de sessiesaf gaat uitstellen of denkt “dat komt nog wel” dan krijg je een verstrooid traject met een lagere focus en dus een minder resultaat. 

Worden de sessies vergoed door een zorgverzekeraar?

Nee, maar hoop dat dit geen belemmering zal zijn om in jezelf te investeren. Jij bent namelijk de belangrijkste persoon in jouw leven. Blijven rondlopen terwijl je eigenlijk hulp nodig hebt, zal op langere termijn veel “duurder” zijn

Ik geloof niet echt dat online sessies werken

Kan begrijpen dat je dit denkt… (dit dacht ik ook 😉 Was in de veronderstelling dat je perce bij iemand aan tafel moest zitten. Totdat ik zelf online werd begeleid met prachtige resultaten en een paar jaar geleden noodgedwongen door Covid starte met het online begeleiden. Zou niet anders meer willen!

Er zijn veel vrouwen die elders “aan tafel” begeleiding hebben gehad en met deze online sessies veel meer vooruitgang hebben geboekt en vaak wel bij de kern kwamen omdat ze zich veel veiliger voelden.

Twijfel of jouw aanpak voor mij gaat werken?

100% zekerheid kan ik je ook niet geven 😉 Mijn uitgangspunt is een resultaatgericht traject, waarin we niet gaan “praten om het praten”. Heb een praktijkgerichte methode ontwikkeld, genaamd de Rugzakmethode. De insteek van deze methode is in een korte tijd je rugzak verlichten van het (onbewuste) zware en weer vullen met mooie krachtige gewoontes/rituelen. 

Is er een intakegesprek?

Nee, kies bewust voor een intakeformulier. Zodat we de 1ste sessie in Shaa Allah efficient gebruiken om vooruit te komen. Je kunt mij uiteraard altijd vragen stellen als je hier behoefte aan hebt. 

Kan ik de factuur vergoed krijgen door mijn werkgever?

Een groot gedeelte van de vrouwen krijgt deze 100% factuur vergoed. Dit valt onder het budget van Persoonlijke ontwikkeling. Vraag dit na bij je werkgever. 

Heb al zoveel geprobeerd. Twijfel of dit gaat helpen?

Begrijp dat je dat denkt als je als zoveel hebt geprobeerd. Maar geef de moed NOOIT op als het gaat om jouw mentale gezondheid. Je weet pas wat je dagelijks inlevert als je verlichting in je leven krijgt. Mijn aanpak heeft juist ook, met de Wil van Allah, veel vrouwen geholpen die al jaren bezig waren met therapie of iedere keer niet vooruit kwamen (zie reviews). Sta stil bij je intentie. Zeg Bismillah. Open je hart. Vraag Allah swt jou bij te staan in jouw proces.

Heb best een druk leven. Weet niet of ik dit kan combineren?

Misschien tijd om van druk naar voldaan leven te gaan 😉 Mijn advies hierin is: maak bewust tijd voor jezelf en de opdrachten vrij. Hoe meer toewijding, hoe meer groei in Sha Allah

Mocht je nog een andere vraag hebben, dan kun je mij via de Whatsappbutton of via de mail een bericht sturen