islamitische coach

AsSalamoe ‘Alaykom

Mijn naam is Souad en ik begeleid met de Wil van Allah Islamitische vrouwen op het gebied van hun mentale gezondheid. 

“Als twintiger heb ik 2 depressies gehad, daarna werd ik niet begrepen door Nederlandse psychologen, en ondertussen werd ik ook niet begrepen door mijn ouders, ik was koopverslaafd, ik wilde continue controle, alles moest perfect, ik had last van de “Marokkaanse cultuur”, leefde zo gehaast en wilde alleen maar meer en meer. Ppffff…. dit was zo vermoeiend!! 

Tot ik in december 2012 werd “verlost” door een ernstig ongeluk. Ik lag op de grond en wist meteen, “dit is een teken van Hem, Hij die mij de kans geeft om in te laten zien dat ik anders moet gaan leven.” Daar moest ik iets mee doen. En daar heb ik ook iets mee gedaan. Ik kon maanden niet normaal lopen door het ongeluk. Doordat mij leven zo abrubt werd stilgezet en vertraagd werd ik enorm geconfronteerd met de snelheid en onrust waarin ik leefde. Hier komt mijn sterke motivatie vandaan om vrouwen innerlijke kracht en rust te gunnen. Dit gun ik iedere vrouw vanuit mijn hart. Want “kracht” had ik wel, maar ik benutte mijn kracht verkeerd. Mijn kracht gebruikte ik om mijn ego te strelen en te investeren in de buitenkant. Nu ik vanuit innerlijke rust leef, ervaar ik écht kracht. El Hamdoelilah.

Vandaag, 9 jaar later ben ik verslaafd aan de balans tussen rust en kracht in mijn leven. Er ging een heel proces aan vooraf. Mijn rugzak, van mijn geboorte tot gisteren, heb ik helemaal ontleed. Ik kwam er ook achter dat ik zware ervaringen met mij meedroeg. En hierdoor ging ik mezelf verdoven om dit te voelen en was ik continue aan het vluchten voor mezelf. Ik moest dingen verwerken en hardnekkige belemmerende patronen  inruilen voor patronen waar ik wel iets aan had. Ik heb veel geinvesteerd; opleidingen, cursussen maar ook ik heb me persoonlijk laten begeleiden door mijn eigen coach. Dit allemaal had uiteindelijk ook impact om mijn connectie met Allah swt. Er onstond veel meer ruimte voor Hem. 

Alles wat ik heb ervaren, geleerd, gezien en gevoeld deel ik graag met andere mooie zielen. Dit doe ik met de Wil van Allah alweer 9 jaar met enorm veel plezier en voldoening, en in de loop der jaren zelfs mijn eigen Rugzakmethode© ontwikkeld. Ja, zelfs bij vrouwen die de hoop allang hebben opgegeven. El Hamdoelilah

Genoeg over mij 🙂

Wat kan ik voor jou betekenen?

Huidig aanbod: 

 

  • Gediplomeerd NAC Mental Coach
  • Gediplomeerd Kindercoach
  • Gediplomeerd Opvoedcoach
  • Gecertificeerd Rouw & Verliescoach
  • Gediplomeerd Mindfulness & Compassietrainer 
  • Gecertificeerd Familieopsteller

Souad wie?