Na veel jaren psychologen, psychiaters en zelfs opname te hebben gehad was ik de wanhoop nabij en stond op het punt op te geven.  Ik wist niet wat ik met mijn gevoelens en emoties moest doen.

Tijdens het scrollen op Facebook kwam ik de pagina van Souad tegen en nam een kijkje. Haar teksten spraken me aan en heb mezelf opgegeven voor de rust en groei week. Ergens had ik geen verwachtingen maar ik had niets meer te verliezen. Wat ben ik dankbaar en gezegend dat ik Souad heb leren kennen.

Door haar rust, kracht en het stellen van de juiste vragen, heeft ze samen met mij, mijn pijn en blokkade weten te ontkrachten en mij precies doen laten inzien waar mijn emotionele blokkade zat, wat de oorzaak was en de genezing hiervan.

Dankzij Souad heb ik inzicht gekregen in mijn emoties en het gedrag wat hier uit voortkwam. Voor degene die echt met zichzelf aan de slag wil gaan is coaching van Souad echt de moeite waard

Naima

Deelneemster Rust & Groeireis

“Souad is mijn eerste ‘openbaring’ geweest naar een bewuster leven van rust en groei. Al vanaf het eerste contact is ze echt betrokken, je doet er echt toe. Afgezien van haar professionele coachingsvaardigheden is ze bijzonder sensitief. Ze voelt veel en begeleidt je naar de weg van je hart. Haar bi-culturele achtergrond maakt haar een echte aanwinst voor alle vrouwen. Wat ik ook erg prettig vind is dat het contact met haar persoonlijk is, je bent geen nummertje en ze reageert op alle vraagstukken die je hebt tijdens de training. Ook als dat buiten de standaard q&a valt.”
Ikram

Deelneemster Rust & Groeireis

“Het was een geweldige en inspirerende week. Ik heb veel geleerd maar ook vooral toegelaten. Bedankt dat je mijn bewustzijn hebt vergroot en écht tot de kern kon komen van mijn verhaal. Het heeft mij veel rust gebracht.

Karima

Deelneemster Rust & Groeireis

“Je hebt mij inzichten gegeven. Soms makkelijker dan ik ooit had gedacht. De rust heb ik absoluut gevonden, lichamelijk maar ook mentaal. De groei is een on going proces, waarvan de start is gemaakt. Deze reis heeft mij positiviteit gegeven om vooruit te kijken en kracht om vooruit te kijken”
Liron

Deelneemster Rust & Groeireis

“Bedankt voor de veilige setting die je voor ons heb gecreëerd. Je hebt een mooie plek weten te veroveren. Ik ben na 6 jaar therapie in 1 week verlost van mijn probleem.

Khadija

Deelneemster Rust & Groeireis

”Het lijken allemaal simpele tools die je aanreikt, maar wat zijn ze krachtig! Bedankt voor alle inzichten! Je bent een prachtmens. Voel me echt verlicht.“

Asmae

Deelneemster Rust & Groeireis

“Met de tools die jij mij hebt gegeven zal ik in Shaa Allah de rest van mijn leven verder kunnen. Je hebt mij laten inzien dat ik vluchtgedrag heb gecreëerd om te overleven, wat uiteindelijk een vast patroon is geworden. Dank je wel voor dit prachtig inzicht en de verlichting die het met zich mee heeft gebracht.”

Ouassima

Deelneemster Rust & Groeireis

”Dank je wel dat je mij hebt gedwongen naar mezelf te kijken en korte metten te maken met mijn issues. Je bent mijn roze brilletje geweest om weer positief naar het leven te kijken. Je hebt mij naar het diepste van mijn ziel laten kijken en daar ben ik je enorm dankbaar voor!“

Jasmine

Deelneemster Rust & Groeireis

”De rust & groeireis heeft voor veel rust en een voldaan gevoel gezorgd, hierdoor heb ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben genoeg en ik doe ertoe! Het is zo fijn om te zien hoe jij echt vanuit jouw gevoel werkt. Heel anders dan andere coaches die ik heb gehad.

Amina

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik heb letterlijk gerust en ik ben ook gegroeid. Er was genoeg ruimte om te slapen, lezen of te doen wat mij rust geeft. Het eten was lekker! De opdrachten waren duidelijk en makkelijk te maken. Ik heb geleerd om meer mezelf te zijn en mijn verwachtingen bij te stellen. Ik heb ook geleerd om bewuster om te gaan met mijn gedachten en in het bijzonder de destructieve gedachten. De verzorging was top!! Het eten, voldoende water, koffie, fruit etc. De kamers waren ook lekker schoon

Souad

Deelneemster Rust & Groeireis

”Voelde mij op mijn gemak! Je stelde ons goed gerust en voelde vertrouwd aan. Ik heb geleerd van mezelf te houden, grenzen aan te geven en ben er vooral achter gekomen wie ik ben. De persoonlijke gesprekken waren top, al dacht ik in het begin dat ik zo een gesprek niet nodig had. Ik heb je als een topcoach ervaren. Dank je wel dat ik eindelijk door jouw hulp van mezelf ben gaan houden.

Nabila

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik heb mezelf beter leren kennen. Snap nu mijn gevoelens en gedachten beter, heb geleerd hoe om te gaan met verwachtingen en hoe belangrijk het is om grenzen aan te geven. De sfeer, het huis, de groep, het eten waren top! Niks moest en bovenal was het leerproces en de rust TOP. Voor mij was dit de beste en meest rustgevende vakantie ooit. Had dit voor geen goud willen missen.

Keltoum

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik heb rust gevonden en inzichten om thuis verder te gaan. Heb geleerd dat ik invloed heb, meer dan dat ik dacht. En om het gene waar ik geen invloed op heb los te laten. De opdrachten vond ik spannend om te doen maar zonder deze opdrachten was ik niet tot deze inzichten gekomen. Onze verblijflocatie paste exact bij deze reis en heeft zeker een bijdrage geleverd aan het eindresultaat.

Zakia

Deelneemster Rust & Groeireis

”Heb de reis leerzaam, emotioneel, fijn en krachtig ervaren. Voelde mij op mijn gemak en voelde mij gehoord. Ik heb geleerd dat IK belangrijk ben en dat mijn mening ook telt. De gesprekken waardoor ik moest lachen waren top maar ook vooral de gesprekken waar ik ging huilen, en ik ben echt geen huilerd hè! 

Hanane

Deelneemster Rust & Groeireis

”Het klopte gewoon als totaalpakket! Heb echt ingezien hoe kostbaar mijn tijd is, deze neem ik écht mee. Vluchten zat er niet in, dus ik ging ook echt naar mezelf luisteren en stilstaan bij dingen die pijn doen of die ik wilde veranderen.

Najat

Deelneemster Rust & Groeireis

Eigenlijk is deze ervaring niet te beschrijven. Zo een mooie zelfontdekkingsreis! Dankbaar en gezegend vol nieuwe zelf-inzichten vertrek ik vandaag. Heb veel over mezelf geleerd en over hoe om te gaan met het verleden, heden en toekomst. Ik vond het fijn dat we solo opdrachten hadden en ook ervaringen uit konden wisselen. 

Fatima

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik kwam heel gespannen en onrustig binnen maar gaande weg ben ik zo tot rust gekomen. Heb veel gerust. Heb geleerd om mijn grenzen aan te geven en mijn emoties toe te laten. De omgeving, de mensen en het belangrijkste was jouw steun en geduld. Ik ben blij dat ik dit heb meegemaakt.

Samira

Deelneemster Rust & Groeireis

Wat ben ik tot rust gekomen. Topgezelschap! De vrijheid was. heel fijn, er waren niet teveel opdrachten maar het waren wel goede opdrachten. Heel praktisch! Heb geleerd om op Allah swt te vertrouwen, waar ik invloed op heb en geleerd om te ontspannen. Hte was een Rustweek om nooit te vergeten. Echt een DIKKE 10 in alle opzichten. Goede balans tussen opdrachten en rust.“

Jamila

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik heb veel rust in mezelf ervaren en heb veel leuke gesprekken in een superleuke groep gehad. Heb ervaren dat het heerlijk is om rust in jezelf te voelen. Heb geleerd dat bewustwording de eerste stap is naar verbetering/verandering. Daarbij speelt een positieve en rustige omgeving een grote rol. De koran in de ochtend, het eten, de natuur, de sfeer, de opdrachten, de vrijheid .. dit was echt allemaal top.

Aicha

Deelneemster Rust & Groeireis

Wat ben ik tot rust gekomen. Topgezelschap! De vrijheid was. heel fijn, er waren niet teveel opdrachten maar het waren wel goede opdrachten. Heel praktisch! Heb geleerd om op Allah swt te vertrouwen, waar ik invloed op heb en geleerd om te ontspannen. Hte was een Rustweek om nooit te vergeten. Echt een DIKKE 10 in alle opzichten. Goede balans tussen opdrachten en rust.“

Yamina

Deelneemster Rust & Groeireis

”Ik ben jou enorm danbaar. De liefde, jouw openheid, jouw wijsheid. Het was top lieve Souad. Een week vol rust, niks moest, geen planning. Niks veranderen aan het concept. Het was perfect. Heb geleerd om los te laten. Denken en voelen in balans te krijgen en ben ook trots op mezelf. Vond jouw observaties, jouw rust en wijsheid top. Wees jezelf en ga door met dit. Je bent enorm inspirerend. Je geeft rust en bent een voorbeeld voor mij.

Maryam

Deelneemster Rust & Groeireis

”Het was een prachtige week met veel eye-openers en doelen voor de toekomst. Vond het heerlijk om los te gaan met huilen. Heb echt geleerd dat het okey is om voor mezelf te kiezen. Een topweek die zwaar voor herhaling vatbaar is.

Dounia

Deelneemster Rust & Groeireis

Aantekening: de ervaringen op deze website zijn letterlijk de ervaringen zoals omschreven door deelneemsters. Heb enkel hun namen veranderd om geen verband te kunnen leggen.